Selecteer een pagina

28 januari 2018 16:00

De Keuken van Warmond is een initiatief van Dekker Warmond , in wisselende samenwerking met een aantal Warmondse ondernemers. In de komende wintermaanden ( 28 jan |18 feb |25 mrt ) kunnen gasten een zondag van de maand genieten van een heerlijke maaltijd met typisch Warmondse producten en een passend glas wijn van MARGA’s.

Warmonds vinoloog Marga van Winsen, sinds 1993 actief met wijn en spijs, is een gespecialiseerd wijnimporteur. Marga zoekt graag buiten de geijkte paden en weet mensen te enthousiasmeren voor het onbekende. Haar focus ligt op kleine, bevlogen wijnproducenten uit de Rhônevallei die hun wijnen produceren op basis van een laag rendement, met respect voor de natuur én met aandacht voor het terroir. Wijnen met een ziel, waar ze iedere wijnliefhebber graag kennis mee laat maken. Haar wijnen zijn te vinden in MARGA’s wijnlokaal

Op zondag 25 maart tussen 16.00-18.00 uur is een speciale proeverij in de Timberclub met overheerlijke wijnen. Tijdens de proeverij geniet u van een borrelplankje met hapjes die passen bij de wijn. Na deze proeverij kunt u gezellig aanschuiven voor een “sharing dining” ‘Warmondse Keuken – maaltijd, waarbij de wijn word geschonken bij een seizoens stamppotje en gekonfijte ganzenbout van de “Gewilde gans “ van Ed Bok uit Warmond.

De kosten bedragen slechts € 21,50 p.p. voor de proeverij inclusief één glas wijn.

Reserveren kan via verkoop@dekkerwarmond.nl

Reserveert u liever persoonlijk? Dat kan ook via de afdeling sales : 071-3058802

Tot dan 

26 November 2017, 28 Januari, 18 Februari en 25 Maart 2018

 

Ook op deze website?